TOTAL Trafikkskole AS - din trafikkskole i Bergen og på Sotra

Ansatte

TOTAL Trafikkskole

Våre ansatte

Rune Lyngbø-Toftevåg
Rune Lyngbø-Toftevåg
Faglig leder / Trafikklærer
Telefon 92 64 76 21
E-post post@totaltrafikkskole.no

Veien til Sikkerhet og Selvtillit på Veien

Velkommen til TOTAL Trafikkskole, ditt beste valg for trafikkopplæring og trafikksikkerhet. TOTAL Trafikkskole er her for å veilede deg gjennom hvert steg på veien til å bli en trygg og selvsikker sjåfør. Med min erfaring som trafikklærer, moderne opplæringsmetoder og en lidenskap for trafikksikkerhet, er jeg stolt av å være ditt første skritt mot friheten på veien.

Hvorfor velge TOTAL Trafikkskole?

🚗 Erfaren og autorisert lærer: Ønsker du hjelp til førerkortet, slik som mange andre har fått til bli en trygg og selvsikker sjåfør.

📚 Komplett opplæring: Er du nybegynner, eller en som ønsker å forbedre dine ferdigheter? TOTAL Trafikkskole tilbyr en individuell opplæring som passer for alle nivåer.

💡 Trafikksikkerhet i fokus: Målet er å utdanne ansvarlige sjåfører som forstår viktigheten av sikkerhet. Trafikksikkerhet legges det stor vekt på gjennom hele opplæringsprosessen.

🕐 Fleksible timer: Livet kan være hektisk, så TOTAL Trafikkskole tilpasser seg så langt som mulig dine behov.

👍 Høy suksessrate: TOTAL Trafikkskole er stolt av suksessraten for beståtte førerprøver.

Bli med på reisen mot en tryggere og mer selvsikker kjøreopplevelse med TOTAL Trafikkskole. Kontakt meg i dag for å starte din kjøreopplæring. La oss sammen legge grunnlaget for en livslang kjørekompetanse og trafikksikkerhet på veiene.

Kjør smart. Kjør trygt. Kjør med TOTAL Trafikkskole.

Adresse

Spelhaugen 15
5147 FYLLINGSDALEN

Telefon: 92 64 76 21
E-post: post@totaltrafikkskole.no

Kommende kurs

Messenger