Fartsøkningsfelt

Fartsøkningsfelt

Felt for fartsøkning, akselerasjonsfelt el fartsøkningsfelt?
Kjært barn har mange navn.
Det vi opplever på vår vei er at alt for mange er for langsom i fartsøkningen når en skal inn på en høyhastighets vei.

I disse fartsøkningsfeltene er det viktig å være offensiv og komme seg opp i fart, tilnærmet samme fart som trafikken du skal "flette" med. Dette gjør det lettere for deg som skal inn på veien, og lettere for de som skal hjelpe deg inn.

Det er utrolig lite effektivt å kjøre på en slik måte at trafikk på en høyhastighetsvei må bremse kraftig ned for at du er for langsom i din akselerasjon. Det kan i verste tilfelle føre til påkjørsler bakfra og stygge ulykker.

Vårt tips: Jobb aktivt med speil når du øker farten bestemt og raskt. Bruk tegn for å vekke oppmerksomheten til andre bilister. Vær smidig og "flett" på en god måte.

Ta kontakt

Adresse

Vestre Strømkai 9

5008 BERGEN

926 47 621

post@totaltrafikkskole.no

Messenger

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker totaltrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at TOTAL Trafikkskole As - Din trafikkskole i Bergen kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn